Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Geslaagde vijfde editie OTC veteranentoernooi bij TTV Midstars

Zondag 25 augustus werd al weer de vijfde editie van het jaarlijkse veteranentoernooi bij TTV Midstars in Middelstum gehouden. Het toernooi doet mee in het OTC circuit en dit staat voor Oldtimers Club, wat slaat op de leeftijd van de deelnemende spelers. Het toernooi was helemaal vol met 39 deelnemers, wat waarschijnlijk ook komt omdat veel spelers het toernooi aangrijpen als warming up voor de competitie. Ook de goede organisatie en de goede voorzieningen zijn een reden dat veel spelers graag naar dit toernooi komen vanuit heel Nederland.

Dit jaar kwamen er spelers vanuit o.a. Breda, Amersfoort en Den Haag. De spelers waren in drie niveaus ingedeeld en streden vanaf 10.00 uur tot ongeveer 17.30 uur voor de prijzen. Op het hoogste niveau bleken de spelers van de organiserende vereniging sterk vertegenwoordigd en te strijden om de prijzen. Alleen Jan Holtrop van The Batswingers wist zich nog in deze strijd te mengen. Uiteindelijk bleek de finale tussen twee clubgenoten van de TTV Midstars een prooi voor Richard Roossien, die Joop Bakker aan de zegekar bond. Op het tweede niveau stonden de twee finalisten van de vorige editie wederom in de finale.

Alleen ging de winst ditmaal naar Erwin Heijnen van Rotak uit Roden die sterker bleek als Jan van Stee van Talo uit Loppersum
Op het laagste niveau ging de finale tussen een speler uit Den Haag en een speler uit Amersfoort. John van de Brug uit Amersfoort bleek het niet te kunnen bolwerken tegen Hans Vierling uit Den Haag.


Na afloop was in de kantine van TTV Midstars de prijsuitreiking, waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging. Hieronder nogmaals de prijswinnaars in de diverse poules.

Hoogste niveau:

1 Richard Roossien TTV Midstars
2 Joop Bakker TTV Midstars
3 Peter de Hek TTV Midstars

Tweede niveau:

1 Erwin Heijnen Rotak (Roden)
2 Jan van Stee Talo (Loppersum)
3 Jan Zuur Delta Impuls (Heerenveen)

Laagste niveau:

1 Hans Vierling Steeds Hoger/TSB (Den Haag)
2 John van de Brug over ít net (Amersfoort)
3 Bep van de Broek TTV Breda

Bron: TTV Midstars (31 augustus 2013) Foto's Jannes Klaassen laatste foto (prijswinnaars) TTV Midstars