Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Techniek training vv Middelstum

Wil jij ook een nog betere voetballer worden? Meld je dan aan en kom woensdag 24 oktober naar het voetbalveld van Middelstum. Aan het einde van deze dag heb jij dan een hele hoop geleerd op het gebied van de voetbaltechniek.

We houden deze dag op woensdag 24 oktober 2012. Het is bij VV Middelstum en het wordt een leuke dag, lees maar eens wat je op die dag allemaal krijgt: We leren je allemaal bewegingen waardoor je voetenwerk sneller wordt. Door kleine handige bewegingen veel te oefenen leer je sneller te worden met je voeten en met draaien. Met snel voetenwerk krijg je de bal eerder onder controle. Daarnaast leer je om snel bij je tegenstander weg te komen. Dus je hebt de bal eerder onder controle en je bent eerder weg, zo ben je al 2 keer sneller. Alle voetbalbewegingen komen daarna weer van pas bij de passeerbewegingen. En van de allermooiste dingen in voetbal is het voorbijgaan van de tegenstander. Het liefst met een truc waarbij je de ander een beetje dolt (of misschien wel veel meer dan een beetje). Natuurlijk gaan we jouw deze passeerbewegingen ook leren. De beste voetballers ter wereld kunnen allemaal een man uit spelen. Soms wel een heel rijtje achter elkaar. Daarom vindt iedereen ze ook zo goed en zijn ze zo populair.

We gaan jouw ook leren hoe je dat doet. We leren je de snelste en beste trucs zodat jij straks ook makkelijk een mannetje uitspeelt. Je kunt iemand uitspelen met een mooie passeerbeweging zoals bijvoorbeeld een schaar maar het kan ook door snel te stoppen, draaien en te keren. Natuurlijk wordt daar ook bij Manchester United veel op getraind en wij gaan dat ook doen. De Stop-draai , de Cruijffdraai en de overstap ken je nu misschien nog niet maar straks wel. Straks gebruik je ze zelf om iemand voorbij te komen. We spelen op die dag natuurlijk ook veel potjes voetbal. We doen allemaal verschillende soorten partijtjes. Hier kun je alles wat je hebt geleerd direct laten zien. We helpen je de acties en bewegingen in het echte voetbal te gebruiken.

Voor aanmelden of meer informatie over deze dag? Klik dan HIER

Bron: Voetbalvereniging Middelstum (25 september 2012) Foto's: Sportpartners.nl