Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep°Stars hard onderuit in Leiden (8-2)

Scylla uit Leiden liet zaterdag 4 oktober jl. niets aan het toeval over tegen Klimaatgroep°Stars. De Leidenaren traden aan met de sterkste opstelling tegen de Middelstumers en dat had zijn uitwerking. Al opende Teun Bosveld sterk door in de eerst partij van de wedstrijd meteen van Martin van Rijn te winnen en eindelijk wist Klimaatgroep°Stars het dubbelspel te winnen. Voor de rest was het zwaar kersen eten in Leiden.

Henk Jan Wils wist in een enorm spannende partij net niet van Martin van Rijn te winnen (12-10 verlies in de beslissende vijfde game) maar daarna was de koek volledig op en moesten de mannen uit Middelstum behoorlijk door het stof en bewees de ploeg van Gert Stulp zich geen goede dienst.

Volgende week, zaterdag 11 oktober a.s., gaat Klimaatgroep°Stars voor eerherstel in de belangrijke thuiswedstrijd tegen US uit Amsterdam aanvang 18.00 uur aan de Coendersweg 15a.


Klimaatgroep°Stars 2 superieur tegen GTTC uit Groningen (8-2)

De grote nederlaag van het vlaggenschip van Klimaatgroep°Stars werd min of meer teniet gedaan door het tweede team van de Middelstumers die als koploper nummer twee op de ranglijst GTTC Groningen met 8-2 het nakijken gaven.

Bahram Gerami ((foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

In de gebruikelijke opstelling wisten Bahram Gerami, Jan Thews en Thomas Kuijer alle drie hun eerste enkelpartijen te winnen. In het dubbel werd een 2-0 achterstand verdienstelijk omgezet in een 3-2 winst. Bahram won ook zijn tweede enkel en zo stond er halverwege een riante 5-0 voorsprong op het bord. Jan verloor hierna zijn eerste partij van het seizoen tegen kopman Wiljon Meints en ook Thomas wist uiteindelijk niet van Wiljon te winnen. De overige enkelpartijen werden wel gewonnen door de reserves van KlimaatgroepStars.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars 2 - Blauw Wit (Almelo) zaterdag 11 oktober 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur.


Dames Klimaatgroep°Stars spelen gelijk in Twello (5-5)

Op zaterdag 4 oktober vertrokken Yvette Gombert, Anine Stegeman en Eline Gras naar Twello voor de derde uitwedstrijd van dit seizoen. Anine had een moeilijke start, maar begon in de loop van de avond steeds beter te spelen. Helaas wist ze toch geen punten te pakken.

Yvette begon haar eerste wedstrijd heel sterk en pakte daarmee haar eerste punt. Daarna speelde zij twee 5-setters, waarvan er één in haar voordeel. Eline had het in haar eerste game even moeilijk, maar heeft daarna geen enkele game meer weggegeven en was daarmee goed voor 3 punten. Doordat de dubbel werd gewonnen door de dames van Trias, werd de einduitslag en nette 5-5.
Eerstvolgende thuiswedstrijd: Dames Klimaatgroep°Stars - Swift (Deventer) zaterdag 11 oktober 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (6 oktober 2014)