Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Klimaatgroep°Stars 2 kampioen in Almelo

Reserves promoveren naar 2e divisie.


Klimaatgroep°Stars 2 sloot een uitstekend seizoen in de 3e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie af met het kampioenschap tegen Blauw Wit in Almelo. Twee punten waren genoeg om het kampioenschap binnen te halen. In de eerste wedstrijd moest Bahram Gerami de zege nog aan Gerben Otten laten maar in de derde partij van de middag was het raak toen Jan Thews wist te winnen van Erik Pijper, Thomas Kuijer had daarvoor Peter Roelofs al op een nederlaag getrakteerd, en zo het begeerde kampioenspunt binnenhaalde. De vlag kon uit en de bloemen werden in ontvangst genomen waarmee ook de promotie naar de landelijke 2e divisie een feit is.

Kampioensfoto klimaatgroep°Stars 2 vlnr Thomas Kuijer, Bahram Gerami en Jan Thews.

Het team heeft dit seizoen maar drie keer in de sterkste opstelling kunnen spelen en vaak een beroep moeten doen op spelers uit team 3 en 4 (Ivo, Harry, Richard en Peter dank voor jullie bedrage aan dit kampioenschap!). Onderleiding van Thomas Kuijer en door de uitstekende progressie van Thomas Kuijer die bewees de derde divisie te zijn ontgroeid door maar liefst 26 van zijn 30 partijen te winnen werd het kampioenschap in het voordeel van Klimaatgroep°Stars 2 beslecht. De trainingen onder de vlag van de stichting talentontwikkeling toptafeltennis Groningen waar Thomas Kuijer deel van uit maakt, een initiatief van toptrainer Anne Vlieg, voorzitter van ttv Midstars Jan Boerma en hoofdsponsor klimaatgroep°holland, betaald zich hier volledig uit! Bahram Gerami die overkwam van GTTC Groningen deed met 16 overwinningen een behoorlijke duit in het kampioenszakje en speelde een uitstekend seizoen. Ook Jan Thews die helaas niet alle partijen kon spelen was goed voor 15 zeges.

Namens het bestuur van sttg, ttv Midstars en sponsor klimaatgroep°holland; Thomas, Jan en Bahram van harte gefeliciteerd met het behalen van dit prachtige kampioenschap!


Klimaatgroep°Stars 1 laat het afweten in Amsterdam

Terwijl de reserves van klimaatgroep°Stars het kampioenschap vierden in Almelo trad het vlaggenschip van de Middelstumers gehavend aan in Amsterdam. Colin Rengers moest dit duel laten gaan door ziekte. Richard Roossien spelend voor Midstars 3 was zijn vervanger en wist nog een aantal games op 1e divisie niveau te winnen (een knappe prestatie). Verder dan een overwinning in het dubbelspel kwamen de mannen van Gert Stulp niet en moest men derhalve de zege in Amsterdam laten aan de thuisspelende vereniging US.

Met een vierde plaats werd het seizoen in de 1e divisie afgesloten waarmee klimaatgroep°Stars ook komend seizoen in de 1e divisie mag uitkomen een doelstelling die aan het begin van het seizoen door de technische staf met de spelers werd afgesproken en waar ook keurig aan is voldaan.

Bron & foto: TTV Midstars (1 december 2014)