Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Kampioenschap Klimaatgroep°Stars 1 weer forse stap dichterbij

De wedstrijd in de tweede divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie tussen Blauw Wit en Klimaatgroep°Stars begon wat stroef afgelopen zaterdag in Almelo. In de eerste partij van de avond moest Henk Jan Wils direct zijn meerdere erkenning in Gerben Otten. Daarna was de koek op voor de mannen uit Almelo.

Jan Tammenga en Colin Rengers bleven ongeslagen. Vooral de overwinning van Colin Rengers op Peter Roelofs was ronduit knap. In de thuiswedstrijd wist Roelofs het grote talent van Klimaatgroep°Stars nog te ontregelen met zijn defensieve spel. In Almelo was het Rengers die aan het langste eind trok al had hij daar wel een vijfde beslissende game voor nodig (11-8).
Door deze 9-1 overwinning is het gat met concurrenten GTTC Groningen en Hilversum opgelopen tot 20 punten. Klimaatgroep°Stars is veel en veel te sterk voor de tweede divisie en promotie naar de eerste divisie is slechts nog een kwestie van tijd. Met nog drie wedstrijden voor de boeg kan Klimaatgroep°Stars volgende week zaterdag in Groningen tegen concurrent GTTC al een greep doen naar het kampioenschap. Zo niet dat zal Klimaatgroep°Stars dit zeker gaan doen in eigen huis op 12 april tegen de Toekomst (Lochem).

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - De Toekomst zaterdag 12 april 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur.

Anne Vlieg houdt Klimaatgroep°Stars 2 in kampioensrace

Afgelopen zaterdag stond de topper in de derde divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie tussen De Veluwe en Klimaatgroep°Stars 2 op het program. Een heuse topontmoeting. Klimaatgroep°Stars 2 is de trotse lijstaanvoerder op slechts een punt gevolgd door De Veluwe. Dus in Apeldoorn was Klimaatgroep°Stars 2 er alles aangelegen deze positie te verdedigen. En dat lukte door De Veluwe op 5-5 te houden.

Klimaatgroep°Stars 2 kon door studieverplichtingen niet beschikken over kopman Jan Thews en dat was natuurlijk een forse aderlating in het treffen met mede concurrent voor het kampioenschap De Veluwe. Coach Anne Vlieg restte niets anders dan zich in het tenue van Klimaatgroep°Stars 2 te hijsen en het tafeltennisbat uit de mottenballen te halen. En dat deed hij met verve. Vlieg heeft nog nauwelijks aan kracht en snelheid ingeboet en noteerde een puntgave hattrick. Al moest de tafeltennisnestor diep gaan in zijn partij tegen Thao Than Mai, de routine gaf uiteindelijk de doorslag (12-10 in de beslissende vijfde game).

Kevin Baron (foto © Ivo Lint TTV Midstars)

Kevin Baron deed een behoorlijke duit in het zakje door vervolgens Edwin Tiele en Joost Keizer aan de zegekar te binden. Thomas Kuijer had kansen in zijn partij tegen de beste speler van De Veluwe Thao Than Mai maar kwam in Apeldoorn niet tot score.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars 2 - Tafeltennis Zwolle zaterdag 12 april 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur.

Dames Klimaatgroep°Stars niet opgewassen tegen GTTC Groesbeek

De dames van Klimaatgroep°Stars konden slechts twee punten meenemen uit Groesbeek tegen het plaatselijke tafeltennisteam in de tweede divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie. In de thuiswedstrijd in Middestum kon Klimaatgroep°Stars het ook niet bolwerken tegen de dames uit Groesbeek ook toen werd een 8-2 nederlaag geleden.

Afgelopen zaterdag zorgde Eline Gras en Anine Stegeman voor de punten van de Middelstumers. Gras had daarvoor een vijfde en beslissende game nodig tegen Shirley Sillessen. Anine Stegeman was Sillissen in vier games de baas. Yvette Gombert kwam niet tot score.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Dames Klimaatgroep°Stars - Disnierats 1 zaterdag 12 april 2014 in MIddelstum aanvang 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (1 april 2014) Foto © Ivo Lint TTV Midstars