Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

Winst en verlies voor teams TTV Midstars

Midstars 2 moest het op zaterdagmiddag in Klazienaveen opnemen tegen DTK’70 3. Midstars speelde wederom in de gebruikelijke opstelling met Wadse Temme, Peter de Hek en Richard Roossien. Wadse en Richard wisten beiden twee van de drie enkelpartijen te winnen. Peter bleef helaas zonder overwinning en samen met Wadse verloor hij ook de dubbel. Door de 6-4 nederlaag staat het team na zes gespeelde wedstrijden op de vierde plaats. Komende zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen de koploper DOTO 1 uit Siddeburen. Deze wedstrijd wordt dan gespeeld om 17.00 uur en gelijktijdig speelt Midstars 1 tegen Assen 2.


Midstars 4 moest het op donderdagavond in Yde opnemen tegen The Batswingers 1. Voor Midstars stonden deze avond Frans de Vries, Bart Smith en Dennis Funcke aan de tafel. Dennis wist deze avond knap ongeslagen te blijven. Bart en Frans wisten beiden twee van de drie enkelpartijen te winnen. Doordat het team de dubbel niet wist te winnen werd het een 7-3 overwinning. Door dit resultaat staat het team op de tweede plaats met slechts twee punten achterstand op de koploper.


Ook Midstars 5 moest het opnemen tegen The Batswingers. Alleen dit was op de vrijdagavond in de eigen sporthal tegen het derde team. Midstars trad wederom aan met Anine Stegeman, Jan van Nobelen en Ronald Gombert. Jan wist twee enkelpartijen te winnen en Anine en Ronald stonden beiden één keer aan de goede kant van de score. Doordat Jan en Ronald de dubbel verloren werd het een 6-4 nederlaag. Door dit resultaat staat het team op de gedeelde derde plaats.


Voor Midstars 6 stond op donderdagavond de lastige uitwedstrijd tegen Helperzoom 2 op het programma in Groningen. Midstars speelde deze avond met Piet Bergsma, Hans Maarse en Stan Vlieg. Stan wist deze avond knap ongeslagen te blijven en Piet moest genoegen nemen met twee overwinningen. Hans wist één van zijn drie enkelpartijen te winnen en doordat het team de dubbel ook wist te winnen werd het een knappe 7-3 overwinning. Hierdoor staat het team na zes gespeelde wedstrijden op de tweede plaats met slechts één punt achterstand op de koploper.

Midstars 7 speelde op vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen DTTC ’78 5 uit Appingedam. Voor Midstars stonden Lianda Bakker, Luuk Kamphuis en Johan de Hek aan de tafel. Luuk wist deze avond weer eens ongeslagen te blijven. Johan wist twee van de drie enkelpartijen te winnen en Lianda moest genoegen nemen met één overwinning. Wel wisten Luuk en Lianda de dubbel overtuigend te winnen, waardoor het uiteindelijk een 7-3 overwinning werd. Hierdoor staat het team nu op de derde plaats.


Midstars 8 moest op donderdagavond in Appingedam aantreden tegen DTTC ’78 4. Het team speelde deze avond in de normale opstelling met Jan Slagman, Youri Kobes en Wim Gombert. Jan wist twee partijen te winnen en Youri moest genoegen nemen met één overwinning. Helaas bleef Wim zonder overwinning. Doordat Jan en Youri de dubbel nipt verloren werd het een 7-3 nederlaag. Het team staat nu na zes gespeelde wedstrijden op de gedeelde vierde plaats.

Jeugd
De jeugd van Midstars 1 moest door een blessure in de thuiswedstrijd tegen DTTC ’78 1 aantreden met twee spelers. Dit waren Yvette Gombert en Sacha de Wind. Yvette wist één van de drie enkelpartijen te winnen en Sacha twee. Na een sterk begin in de dubbel moesten ze helaas ook deze partij aan de tegenstander laten. De eindstand kwam hierdoor op 7-3 in het voordeel van de tegenstander. Het team staat hierdoor na zes gespeelde wedstrijden op de vijfde plaats.


De jeugd van Midstars 2 moest het in de eigen sporthal opnemen tegen De Treffers ’70 5 uit Klazienaveen. Het team bestond deze zaterdag uit Jasper Steringa, Sanne Buikema en Sem Keurentjes. Sem wist deze zaterdag knap ongeslagen te blijven en Sanne en Jasper hoefden slechts één keer een tegenstander met de overwinning te feliciteren. Doordat Jasper en Sem ook de dubbel wisten te winnen werd het een ruime 8-2 overwinnning. Door dit resultaat staat het team op de tweede plaats, maar is het verschil met de koploper te groot om te achterhalen.


De jeugd van Midstars 3 moest het in de thuiswedstrijd opnemen tegen Argus 6 uit Harkstede. Midstars speelde deze zaterdag met Auke Klaassen, Natasja ten Berge en Lisa Buikema. Voor Lisa was dit het debuut in de competitie. Natasja wist knap ongeslagen te blijven en Auke en Lisa wisten beiden één van de drie enkelpartijen te winnen. Doordat Auke en Lisa de dubbel verloren werd het een 5-5 gelijkspel. Door dit resultaat staat het team na zes gespeelde wedstrijden op de vijfde plaats in de competitie van acht ploegen.

Bron: TTV MIdstars (28 maart 2012)