Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Reyno Hut wijst Midstars de weg

Vrijdagavond (19 oktober red) speelde Midstars de zesde wedstrijd van het seizoen uit tegen Bergum 1. Voor Midstars speelden deze wedstrijd Gert Stulp, Reyno Hut en Anne Vlieg.

De eerste wedstrijd ging tussen Gert en T Hartman en werd door Gert met 3-0 in games in zijn voordeel beslist. De tweede partij tussen Andre Folmer en Reyno Hut werd door Reyno op een uitstekende manier gewonnen. Reyno wist door goede services en een gevariŽerd aanvalsspel de stand op 0-2 te zetten.

De derde wedstrijd tussen Anne Vlieg en Marten Jan van der Ploeg werd een 3-1 zege in het voordeel van Anne. Het dubbel werd dus begonnen met een 0-3 tussenstand voor Midstars. Reyno en Anne speelden namens Midstars het dubbel tegen noppenspelers Hartman en Folmer. Voor Anne en Reyno was dit de eerste keer dat zij samen dubbelden en dit gaf een grillig wedstrijdverloop te zien waarbij Bergum in 5 games aan het langste eind trok.

De volgende drie wedstrijden werden allemaal in het voordeel beslist van Midstars. In partij acht en negen haperde de score voor Midstars omdat Anne niet in staat bleek een grote voorsprong tegen Folmer uit te spelen. Even later wist ook Gert, tegen een goed spelende van der Ploeg, een grote voorsprong, 9-4, in de vijfde game niet te benutten. Hierdoor stond de stand op 3-6. Reyno Hut liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en speelde uitstekend tegen Hartman en zorgde met een klinkende 3-0 overwinning voor een 3-7 einduitslag.

Door deze overwinning blijft Midstars koploper. Eerst volgende wedstrijd is op zaterdag 3 november in eigen zaal tegen GTTC uit Groningen aanvang 18.00 uur.

Bron & foto: TTV Midstars (22 oktober 2012)