Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep Stars wacht nog op eerste overwinning

De derde wedstrijd voor Klimaatgroep Stars 1 in de landelijke 3e divisie werd op zaterdag 16 februari in de eigen sporthal gespeeld tegen Blauw-Wit 1 uit Almelo. De opstelling was ten opzichte van eerdere wedstrijden enigszins veranderd, mede door het verhinderd zijn van Anne Vlieg. Deze zaterdag speelden Patrick Roordink, Thomas Kuijer en Reyno Hut.

Voor Patrick was dit het debuut voor de Middelstumers tegen zijn oude teamgenoten. Patrick wist één van zijn drie enkelpartijen winnend af te sluiten tegen Erik Pijper. Ook Thomas wist Erik aan de zegekar te binden, maar ook hij moest in de twee overige tegenstanders zijn meerdere erkennen. Reyno wist deze avond helaas geen overwinning hieraan toe te voegen. De spannendste partij van de avond was ongetwijfeld de dubbel, die voor de Klimaatgroep Stars werd gespeeld door Patrick en Thomas. Het werd een lange partij over de volle vijf games, die uiteindelijk in het voordeel van de Middelstumers werd beslist. Hierdoor werd het een 7-3 nederlaag, waardoor het team na drie speelronden op de zesde en laatste plaats staat.

De volgende wedstrijd voor het team is op zaterdag 9 maart in Zwolle tegen Tafeltennis Zwolle 2. De eerstvolgende thuiswedstrijd van het team is op zaterdag 16 maart tegen Entac 1 uit Enschede en deze wedstrijd begint om 18.00 uur.

Bron & foto: TTV Midstars (18 februari 2013)