Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Klimaatgroep°Stars pakt koppositie in de 1e divisie

9-1 winst voor hoofdmacht Klimaatgroep°Stars op Hilversum

Het was afgelopen zaterdag weer genieten in Middelstum waar Klimaatgroep°Stars de degens kruiste aan de Coendersweg met Hilversum. Vooral Tan Anran liet van zich spreken. De in Amsterdam woonachtige chinees wisselde weer het ene hoogstandje met het andere af. Naast de spectaculaire knetterharde forehand strokes verraste Tan in zijn partij tegen Lars Adema de toeschouwers en Adema zelf door de bal niet over het net maar langs het net te spelen.

Jan Tammenga Klimaatgroep°Stars in zijn partij tegen Wilfred Schipper Hilversum .

Tan liet wederom zien wat je allemaal met een pingpongbal kunt doen. Ook niet zo gek als je bedenkt dat Tan Anran voordat hij naar Nederland kwam tot de beste 150 spelers van China behoorde. Maar liefst 300 miljoen inwoners van China beoefenen de tafeltennissport. Jan Tammenga was de enige zaterdag die er niet onderuit kwam om zijn tegenstander Wilfred Schipper te feliciteren na een 3-1 nederlaag in games. Maar daar bleef het ook bij. Tan Anran en Colin Rengers bleven ongeslagen en Tan en Tammenga wisten ook het dubbelspel te winnen. Met vier punten voorsprong op de nummer twee Salamanders uit Wateringen is Klimaatgroep°Stars op de helft van de competitie de nieuwe koploper in de 1e divisie B. Volgende week staat de topper in Wateringen tegen Salamander geprogrammeerd.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - Pecos zaterdag 4 april 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur


Reserves Klimaatgroep°Stars verliest van Disnierats uit Hoorn (2-8)

Klimaatgroep°Stars 2 kon de uitstekende prestatie van vorige week, 8-2 winst op Zwolle, geen vervolg geven in het thuisduel tegen Disnierats uit Hoorn. Klimaatgroep°Stars begon gehavend aan de wedstrijd door de afwezigheid van Jaap van Tijum en Jan Thews. Peter de Hek spelend in het derde team kreeg de ondankbare taak om in te vallen in de 2e divisie een te groot gat met de noordelijke divisie waar De Hek normaliter speelt.

Peter de Hek Klimaatgroep°Stars in zijn partij tegen Marco van Elferen Disnierats.

Thomas Kuijer en Bagram Gerami wisten beiden van Roy Broersen te winnen en daarmee was de koek op voor de Middelstumers.

Eerstvolgende thuiswedstrijden: Klimaatgroep°Stars 2 - GTTC Groningen zaterdag 4 april 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur.


Dames Klimaatgroep°Stars thuis twee keer op rij ongeslagen (10-0)

Na vorige week tafeltennis Zwolle met een 10-0 nederlaag naar huis te hebben gestuurd waren nu de dames van Trias uit Twello aan de buurt. Al biedt de eerlijkheid te zeggen dat de tegenstander maar met twee dames achter de tafel verscheen. Dus een 3-0 voorsprong had Klimaatgroep°Stars automatisch al in de knip.

Desalniettemin lieten Eline Gras, Linda van der Veen en Yvette Gombert hun tegenstanders in verbijstering achter waarmee de aanval om de koppositie in de landelijke 2e divisie van het damestafeltennis tegen GTTC Groesbeek is ingezet.

Eerstvolgende thuiswedstrijd:Dames Klimaatgroep°Stars - DTV’84 Dalfsen zaterdag 4 april 2015 in Middelstum aanvang 18.00 uur

Bron: TTV Midstars (17 maart 2015) foto's: © TTV Midstars