Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Klimaatgroep°Stars wint makkelijk in Zwolle (8-2)

Vorige week zaterdag nog op Sardinië heerlijk in de zon voor de wedstrijd in de 1e ronde van de Intercup competitie tegen Marcuzzo Cagliari. Wedstrijd die Klimaatgroep°Stars net verloor met 4-3. Afgelopen zaterdag 1 november jl. was het weer business as usual met de competitiewedstrijd dit keer uit tegen Zwolle.

Het was voor Klimaatgroep°Stars geen harde noot om te kraken. De hekkensluiter in de 1e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie bood nog wat weerstand in de persoon van Remco Diele die van Colin Rengers wist te winnen. Samen met teamgenoot Marcel Kraa snoepte Diele het dubbelspel nog van Klimaatgroep°Stars af door met 11-9 in de vijfde en beslissende game van Jan Tammenga en Henk Jan Wils te winnen. Daarna was de koek op en wisten de mannen van coach Gert Stulp een dikke 8-2 overwinning te boeken in en tegen Zwolle.

Eerstvolgende thuiswedstrijd Klimaatgroep°Stars 1 - SKF Veenendaal zaterdag 8 november 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur. Tweede ronde Intercup Klimaatgroep°Stars 1 – TTC Winnweiler (Duitsland) tijd en datum n.t.b.


Klimaatgroep°Stars 2 boekt uitstekende overwinning in Amsterdam

De reserves van Klimaatgroep°Stars doen het goed deze competitie. Afgelopen zaterdag werd in Amsterdam een keurig 7-3 overwinning geboekt tegen Tempo Team 2 waarmee de koppositie werd verstevigd. En dan te bedenken dat de Middelstumers met een invaller aan deze wedstrijd begonnen.

Peter de Hek normaal spelend in Midstars 3 deed uitstekend zijn best maar kwam te kort in deze wedstrijd op 3e divisie niveau. Thomas Kuijer telg uit de talentengroep van de stichting talentontwikkeling toptafeltennis Groningen maakt een topseizoen door en wist al zijn partijen te winnen, dit gold ook voor teamgenoot Bahram Gerami die zijn draai heeft gevonden in Middelstum.

Klimaatgroep°Stars 2 - De Veluwe 2 zaterdag 8 november 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur


Dames Klimaatgroep°Stars fors onderuit in Hilversum

Het damesteam van Klimaatgroep Stars heeft de afgelopen weken zeer mooie resultaten geboekt in de 2e divisie. De vraag was echter of Yvette Gombert, Saskia de Jong en Anine Stegeman dit niveau vast konden houden tegen de koploper Hilversum. Op zaterdag 1 november j.l. gingen de dames dan ook vol goede moed naar Hilversum.

Het was helaas vrij snel duidelijk dat de dames van Hilversum niet zonder reden koploper zijn. Het niveau van Hilversum was te hoog en na een zeer korte wedstrijd (begin 16.00 uur - eind 18.00 uur) was de eindstand dan ook een 10-0 nederlaag. Anine en Yvette wisten beiden nog wel een game te pakken, maar meer zat er voor de dames uit Middelstum helaas niet in.

Dames Klimaatgroep°Stars - GTTC 2 Groningen zaterdag 8 november 2014 in Middelstum aanvang 18.00 uur

Bron: TTV Midstars (3 november 2014) Foto's: © Ivo Lint, TTV Midstars