Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Dames Midstars winnen met grote cijfers van Tempo Team

Op zaterdag 23 februari stond voor de dames van Midstars de inhaalwedstrijd tegen Tempo-Team 1 op het programma in de landelijke 3e divisie. De gasten uit Amsterdam waren een week eerder verhinderd wegens privé omstandigheden. Deze week was het voor de gasten noodzakelijk om met twee spelers bij de wedstrijd te verschijnen, zodat Midstars bij aanvang van de wedstrijd al een 3-0 voorsprong had.

Voor Midstars speelden deze week Linda van der Veen, Anine Stegeman en Yvette Gombert. Linda en Anine wisten deze avond beiden ongeslagen te blijven tegen de beide dames uit Amsterdam. Yvette wist hier nog één overwinning aan toe te voegen door de wedstrijd tegen Danielle Veen te winnen in vier games te winnen. Aangezien Linda en Yvette ook de dubbel in winst wisten om te zetten, werd het een ruime 9-1 overwinning. Door dit resultaat stijgt het team op de ranglijst naar de derde plaats. De volgende wedstrijd van de dames is op zaterdag 9 maart in Zwolle tegen Tafeltennis Zwolle 2.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 16 maart tegen Treiectum uit Utrecht en deze wedstrijd begint dan als gebruikelijk om 18.00 uur.

Bron & foto: TTV Midstars (27 februari 2013)