Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Dames Midstars verliezen tweede wedstrijd in 3e divisie landelijk

Zaterdag 22 september stond voor Midstars de tweede wedstrijd in de landelijke 3e divisie landelijk. Het betrof hier de uitwedstrijd naar Dalfsen tegen DTV´84 2. Voor deze wedstrijd waren de andere drie dames opgesteld uit het team. Sharina Hut, Yvette Gombert en Saskia de Jong begonnen om 14.00 uur aan de wedstrijd gecoacht door Gert Stulp.

Sharina stond in de eerste wedstrijd tegenover Jacqueline Zwakenberg. Voor Sharina was dit haar eerste wedstrijd in jaren. Dus enigszins gespannen begon ze aan de partij. De eerste game ging dan ook verloren, maar in de tweede begon de spanning wat af te nemen. Deze game wist ze te winnen. Uiteindelijk was in deze partij een beslissende vijfde game noodzakelijk, waarin Sharina met 11-6 het onderspit moest delven. De tweede wedstrijd werd gespeeld door Yvette tegen Marjolein Boerdijk. Alleen in de eerste game zag Yvette kans het haar tegenstander lastig te maken. Deze ging met 11-9 verloren, waarna het verzet van Yvette was gebroken en game twee en drie ruim verloren gingen. Saskia nam het in de volgende partij op tegen Eline Bollemaat. De eerste game wist Saskia net te winnen met 11-9, waarna game twee eenvoudig werd binnengehaald. Eline gaf in de derde game nog een hoop tegengas, maar moest zich uiteindelijk met 17-15 gewonnen geven. Hierdoor was de nul van het scorebord en het eerste punt binnen. Saskia en Yvette namen het in de dubbel op tegen Jacqueline en Eline. Het was te zien dat het Midstars dubbel nog niet op elkaar ingespeeld was, maar ze streden tot het uiterste. In de partij was zelfs weer een beslissende vijfde game nodig, die helaas met 11-9 naar de thuisploeg ging.

De vijfde partij ging tussen Sharina en Marjolein en Sharina begon goed aan de partij. De ervaring van de tegenstander bleek uiteindelijk de doorslag te geven en na het 11-9 verlies in de eerste game gingen de volgende twee games ruimer naar de tegenstander. De volgende partij werd gespeeld door Saskia en Jacqueline. Jacqueline bleek een maatje te groot voor Saskia en ze verloor de partij in drie games. De zevende wedstrijd werd gespeeld door Yvette en Eline. Deze partij ging lange tijd gelijk op en beide spelers wisten een game binnen te halen. De derde game ging net als de vierde naar Yvette, waardoor de tussenstand in de wedstrijd op 5-2 kwam. Saskia speelde vervolgens haar laatste wedstrijd tegen Marjolein en kon het in deze partij niet bolwerken tegen haar tegenstander. Ze verloor de partij in drie games. In de voorlaatste partij maakten Sharina en Eline er wederom een lange wedstrijd van. Sharina wist de eerste twee games te winnen, waarna haar tegenstander zich terugvocht in de wedstrijd. Uiteindelijk bleef Sharina zonder overwinning, maar had ze wel ruim het langst achter de tafel gestaan. Deze middag had ze achttien games gespeeld en zal de overwinning vast niet lang op zich laten wachten. De laatste partij van de middag ging tussen Yvette en Jacqueline. Yvette wist in de wedstrijd knap een 2-1 voorsprong in games te nemen, maar moest in de volgende twee games nipt het onderspit delven. Hierdoor werd het uiteindelijk een 8-2 nederlaag voor de dames en staat het team na twee gespeelde wedstrijden op de derde plaats.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 29 september in Amsterdam tegen koploper US 3 en deze partij begint om 18.00 uur. De eerstvolgende thuiswedstrijd van het team is op zaterdag 6 oktober tegen ATC Nijmegen 1 en begint om 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (26 september 2012)