Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Lustrum-editie Noordelijk Kampioenschap Standaardbats
TTV Midstars organiseert plankjestoernooi op zaterdag 31 mei

De 5e editie van het Noordelijk Kampioenschap Standaardbats, het plankjestoernooi dat traditiegetrouw plaatsvindt in het Groningse Middelstum, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 31 mei. Het toernooi dat ook wel bekend staat onder de naam ‘Wutto Midstars Open’ en waar iedereen speelt met hetzelfde batje, kent een aantal vaste succesnummers. Dit jaar zijn er echter ook nieuwe ingrediënten toegevoegd aan dit gezellige toernooi.

Ook dit jaar wordt er gespeeld met de Heemskerk FLITS-bats. Dit is een simpel batje, langzamer dan waar normaal mee wordt gespeeld en bovendien voor iedereen gelijk. Gevolg is langere rallyes en spannender wedstrijden. Nieuw dit jaar is het prijzengeld. De winnaars van de Topklasse gaan er met harde pegels vandoor!  Dankzij sponsor Anno Bulthuis Opleidingen BHV en Blusmiddelen kunnen de nummers 1, 2 en 3 respectievelijk 100, 75 en 50 euro in hun zak steken!. Zo kan en mag de lustrum-editie dit jaar dus gerust een heet toernooitje worden en zal het ongetwijfeld weer voor veel spektakel zorgen in de speelzaal aan de Coenderweg 15a in Middelstum.

Het toernooi begint ’s ochtends om 10.00 uur. ’s Middags om 14.30 uur begint de Topklasse. De verwachting is dat de finale hiervan om ongeveer 19.30 uur wordt gespeeld. De titelverdediger en winnaar van 2013 is Reginald “The Viking” Kraaijenbrink, die samen met de Fries Arnoud Meier ook de ranglijst aanvoert van 2014. Verdere kanshebbers zijn de Hilversummer Lars Adema en de Midstarscoryfee Harry Kruizinga. De toegang tot de gymzaal aan de Coendersweg 15a in Middelstum is gratis.

Bron: TTV Midstars (17 mei 2014) Foto's: Archief