Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Steun Klimaatgroep Stars in wedstrijd tegen US Amsterdam

 

Vanavond (zaterdag 11 oktober) staan er weer spectaculaire thuiswedstrijden van de Klimaatgroep Stars op het programma bij TTV Midstars. Klimaatgroep Stars 1 speelt tegen US uit Amsterdam. US staat momenteel op de tweede plaats.

Het team van de Klimaatgroep Stars staat momenteel in de middenmoot en heeft na een daverende seizoenstart twee lastige weken achter de rug. Er werd in de uitwedstrijden achtereenvolgens verloren van de sterke teams SKF en Scylla.

De mannen van Klimaatgroep Stars zijn er dan ook op gebrand om het in de thuiswedstrijd tegen de Amsterdammers mede geholpen door jullie support een stuk beter te gaan doen!

Klimaatgroep Stars 2 presteert deze competitie erg goed in de 3de divisie en staat momenteel dan ook op de eerste plaats. Zaterdagavond komt de nummer 2 op bezoek: Blauw-Wit uit Almelo. Geen onbekende, want deze jongens hebben ook al eens tegen ons eerste team gespeeld! Het belooft dan ook een spannende en spectaculaire wedstrijd te worden.

De dames van Klimaatgroep Stars boekten vorige week een mooi resultaat door gelijk te spelen tegen de dames van Trias. Zaterdagavond komt Swift uit Deventer op bezoek. Momenteel staan de dames op de laatste plaats, maar wie weet kunnen met hulp van de supporters de weg omhoog inzetten.

Al met al weer een mooie tafeltennisavond bij TTV Midstars. Kom zaterdag 11 oktober langs vanaf 18.00 uur aan de Coendersweg 15a in Middelstum, we hebben jullie support hard nodig! De koffie staat klaar!

Bron: TTV Midstars (11 oktober 2014)