Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Midstars loopt alvast vooruit op groot onderhoud

Het bestuur van ttv Midstars heeft het besluit genomen om vooruitlopend op de grote verbouwing alvast enkele noodzakelijke aanpassingen te doen aan het eigen onderkomen. De toiletten in de sporthal aan de Coendersweg 15a waren niet meer representatief en aan vervanging toe. Ook de directe lichtinval in de speelzaal is voor een club met ambities niet gewenst. Er werd een "plan de campagne" gemaakt. Het bestuur heeft besloten de toiletten op te knappen.

De renovatie omvatte het maken van een verlaagd plafond met automatische verlichting, het opnieuw betegelen van de muren en vloeren en het plaatsen van nieuwe toiletten. Op het moment van schrijven wordt hier nog hard aan gewerkt. Fase 2 van de verbouwing was het daglichtvrij maken van de speelzaal. Hiervoor is het bestuur in zee gegaan met Bouwbedrijf Boer uit Middelstum. Er is besloten om de ramen van tempest en dampdichte folie te voorzien, waarna er MDF platen zijn geplaatst. Deze platen werden op maat en voor behandeld aangeleverd. Een fantastische beslissing (het kost wat, maar dan heb je ook wat). Steigermateriaal werd belangeloos door Bouwbedrijf Boer beschikbaar besteld. Om veel kosten te besparen is besloten om deze fase met vrijwilligers te doen. Met vereende krachten werd al het hang- en sluitwerk verwijderd. De zijkanten van de MDF platen werden met waterafstotende sealend behandeld. Het isolatie materiaal werd geplaatst waarna alles is dichtgeschroefd met de MD-platen. De vele schroefgaten zijn gedicht met lichtgewicht plamuur.

Zaterdag 3 augustus werden de steigers afgebroken en is alle gereedschap uit de speelzaal verwijderd. De tafels zijn weer opgezet. Tafeltennisarena Midstars is bijna klaar voor het nieuwe seizoen. Aan de finishing touche wordt momenteel nog gewerkt. De grote schoonmaak staat gepland voor zaterdag 17 augustus. Als ook deze klus geklaard is staat niets de komende seizoensstart meer in de weg.

Bron: TTV Midstars (14 augustus 2013) Foto1 Archief foto 2 TTV Midstars