Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

Midstars behoudt koppositie na overwinning op Bergum

Op zaterdag 1 oktober stond voor Midstars 1 de thuiswedstrijd tegen Bergum 1 op het programma. Het duel begon iets later, doordat aan alle competitie spelende leden van de vereniging een trainingspak werd overhandigd. Hiervoor willen we de sponsoren Klimaatgroep Holland en TT-Promotions nog bedanken. Getooid in de nieuwe trainingspakken begon Midstars 1 vol goede moed aan de wedstrijd tegen Bergum. Op voorhand werd een ruime overwinning verwacht, aangezien de tegenstander de eerste twee competitiewedstrijden ruim had verloren.

Midstars begon aan de wedstrijd met Harry Kruizenga, Jaysron Mathilda en Arne Hommes. Harry moest het in de eerste partij opnemen tegen Marten Jan van de Ploeg. Dit werd een regelmatige overwinning in drie games voor de speler van Midstars. Ook Jaysron had het hierna niet moeilijk met zijn tegenstander Joop de Vries. Hij wist de wedstrijd in drie games naar zich toe te trekken. Arne had het een stuk lastiger tegen André Folmer. De eerste game werd nipt verloren met 11-9. In de volgende twee games kreeg Arne echter geen vat op het spel van de tegenstander en moest de overwinning aan de tegenstander laten. Harry en Arne begonnen stroef in de dubbel en verloren de eerste game. Hierna zetten ze echter een tandje bij en wisten de volgende drie games en dus de wedstrijd naar zich toe te trekken. Jaysron had het in de vijfde wedstrijd moeilijk tegen Marten Jan. Hij kwam in de partij zelfs met 2-1 in games achter, waarna hij karakter toonde en de partij alsnog in vijf games naar zich toe wist te trekken. Ook Harry kwam in zijn partij tegen André met 2-1 in games achter.

In de vierde en vijfde game liet hij echter met uitstekend spel toch duidelijk de sterkere te zijn en gunde zijn tegenstander in deze games slechts zes punten. Arne herstelde zich in zijn partij tegen Joop van de eerdere nederlaag. De eerste twee games gingen ruim gewonnen, waarna hij game drie nipt aan de tegenstander moest laten. In game vier wist hij toch de overwinning uit het vuur te slepen. Jaysron begon sterk in zijn partij tegen André en wist de eerste game met 11-9 te winnen. André zette echter een tandje bij en in de volgende drie games moest Jaysron toch duidelijk zijn meerdere erkennen in de speler van Bergum. Arne en Marten Jan maakten er vervolgens een spannende strijd van in wedstrijd negen. Na een 2-1 achterstand wist Arne terug te komen tot 2-2, maar in de vijfde game was het Marten Jan die met 11-8 aan het langste eind trok.

De laatste wedstrijd werd een hilarische wedstrijd tussen Harry en Joop. Het verschil tussen beide spelers was al snel duidelijk, waarna beide spelers het publiek trakteerden op een vermakelijke wedstrijd. Harry wist de partij moeiteloos te winnen, waardoor de eindstand in de wedstrijd 7-3 in het voordeel van Midstars werd. Het team van Midstars 1 staat op dit moment op de gedeelde eerste plaats samen met TTV Appelscha 1.

Voor een uitgebreid fotoverslag klik Hier.

Volgende week staat de topper in Appelscha tussen deze beide ploegen op het programma. De wedstrijd wordt op vrijdagavond gespeeld en begint om 20.15 uur.

Bron: TTV Midstars (05-10-2011) Foto's TTV Midstars & Jannes Klaassen