Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Gezellige afsluiting seizoen bij TTV Midstars

Zaterdag 16 juni was het tijd voor de jaarlijkse seizoensafsluiting bij de tafeltennisvereniging Midstars. Wegens succes een jaar eerder werd ook dit jaar weer gekozen om in de middag te starten met een handicap toernooi voor alle leden, jeugd en senioren.

Bij het handicap toernooi kan een beginnend jeugdspeler bijvoorbeeld uitkomen tegen een speler van Midstars 1. De jeugdspeler begint dan in de game bijvoorbeeld met een 19-0 voorsprong in de beide games tot de 21. Alle spelers worden op niveau ingedeeld en aan de hand hiervan wordt voor iedere wedstrijd de handicap bepaald.


Er werd door 16 deelnemers fanatiek gestreden voor de prijzen. Uiteindelijk waren er twee spelers met slechts één nederlaag deze middag en dus werd het onderlinge resultaat bepalend. Doordat jeugdspeler Rianne Mulder in de onderlinge wedstrijd had gewonnen van Dennis Funcke legde zij beslag op de eerste plaats. Dennis Funcke werd tweede en Linda van der Veen derde.
Na afloop werd het seizoen afgesloten met een barbecue en muziek gedraaid door DJ Jaap Vaatstra. Het was nog lang gezellig in de kantine van de TTV Midstars.

Bron & Foto: TTV Midstars (30 juni 2012)