Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Afscheidswedstrijd Henk Hoeksema en Haijo Bouma

Vrijdag 14 juni nemen Henk Hoeksema en Haijo Bouma met bloedend hart afscheid en afstand van hun actieve voetbalcarriŤre bij de voetbal vereniging Middelstum. Henk Hoeksema noodgedwongen omdat zijn lichaam er door zijn intensieve inzet de brui aan heeft gegeven. Voor Haijo Bouma is het einde van zijn voetballatijn nog lang niet in zicht. De man met zijn prachtige panna-acties zet zijn carriŤre voort in zijn nieuwe woonplaats Bedum. CVVB gaat vast veel plezier beleven aan deze veelzijdige entertainer. Net zoals wij nog heel veel plezier aan Henk kunnen beleven door zijn inzet buiten de kalklijnen.

Want beide mannen waren niet alleen in het veld heel actief maar hebben ook op bestuurlijk vlak enorm veel gedaan binnen de voetbalclub. Beiden worden wel gezien als het financiŽle hart van de VV. Zo is Henk jarenlang penningmeester geweest binnen het hoofdbestuur en zat Haijo in de financiŽle commissie. Tevens is Haijo jarenlang voorzitter geweest van het jeugdbestuur.
 
Beiden verdienen dus een groots afscheid en die krijgen ze ook. Vrijdag 14 juni staan de heren centraal in een heuse afscheidswedstrijd die hun aangeboden wordt. Beide coryfeeŽn hebben een gelegenheidsteam om zich heen gebouwd die het op gaat nemen tegen het huidige 4e elftal van de VV. Na de wedstrijd zal er ook nog de nodige aandacht aan beide voetbalcracks gegeven worden in de als altijd gezellige Middelstumer kantine.
 
Het organisatiecomitť hoopt op een grote opkomst. Beide mannen hebben dit gezien hun inzet verdiend. Afscheid nemen bestaat niet maar toch zal Middelstum 4 na vrijdagavond nooit meer hetzelfde zijn...... Mannen, het gaat jullie goed! Maar eerst nog even voetballen, vrijdagavond 14 juni, aanvang 19.00 uur!!

Bron: Bert Koster (7 juni 2013) Foto: Archief